O nas

Že od nekdaj smo pasje obarvana družina. V naši hiši danes biva 5 psov.

V letu 2012 nas je zapustil naš starosta Manny, ki je ostale zverine, ki so mu sledile, naučil lep nabor neumnosti. Z nami je bil 16 let in pol, v srcu pa ostaja z nami za zmeraj. Za Mannyjem je vlogo staroste podedoval Buddy.

Buddy je nemški kratkodlaki ptičar, ki je uradno športno upokojen, čeprav je - v skladu s svojimi zmožnostmi - še vedno zelo aktiven. Rad ima žogice, gobice za pomivanje posode in aktivnosti vseh vrst. Za Buddyjem je v krdelo prišla Grey.

Grey je načrtna mešanka za vleko. V sebi ima kri ptičarjev, aljaških huskijev in hrtov. Kljub temu, da je prava raketa, je po potrebi pravi kavč-hund. Je prava scrkljanka.

Alfa je nemška kratkodlaka ptičarka z ogromno mero energije. Ima mnogo vzdevkov, ki jo odlično opišejo, npr. duracellov zajček, el diablo. Je zanimiva mešanica divje energije in nežne narave. 

Thor bi pri nas moral preživeti nekaj dni, vendar je z razvojem dogodkov pri nas ostal trajno. Kljub temu, da je edini prišel k nam brez namena izvajanja pasjih športnih aktivnosti, sedaj ravno tako hodi na treninge kot ostali, s Patrikom je sodeloval celo na canicross tekmi in na dogtrekkingih.

Norik se nam je pridružil junija 2015. Z malo sreče bo tudi on zdrav, zadovoljen kuža, ki bo z našo ekipo na tekme potoval preko cele Evrope.

Ker je ljubezen do psov pri nas prepletena tudi s športom, želimo našim mrcinam ponuditi najboljše. Izdelki za pse, ki jih Canifit ponuja, so preizkušeni na naših psih, izdelki za ljudi pa na bližnjih človeških športnikih… Zato vam lahko ponudimo kvaliteto iz prve roke, po ugodni ceni! 

Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2019.