Pogoji poslovanja

1. Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.canifit.si
Lastnik strani lahko pogoje uporabe spreminja. Spremembe začnejo veljati in so za uporabnike zavezujoči z naslednjim dnem po objavi na spletnem mestu www.canifit.si. 
 
2. Omejitev odgovornosti
Uporabnik je odgovoren za vse aktivnosti, opravljene z uporabo njegovega uporabniškega računa. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, mora o tem nemudoma obvestiti lastnika spletnega mesta www.canifit.si. Lastnik spletnega mesta ni odgovoren za izgubo ali škodo, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi nepooblaščene uporabe njegovega računa in gesla. Uporabnik se zaveže, da bo spletno mesto uporabljal v skladu s temi pogoji uporabe, zagotavljal tajnost gesla ter upošteval pravila in obvestila objavljena na spletnem mestu.
 
3. Zbiranje osebnih podatkov
Ob odprtju uporabniškega računa v spletnem mestu www.canifit.si se od uporabnika zahtevajo določeni podatki, ki bodo shranjeni v njegovem uporabniškem računu, prav tako pa ta lahko vsebuje tudi podatke, katerih vnos ni obvezen in jih uporabnik vnese če to sam želi. Svoje podatke lahko ureja in spreminja s prijavo. Spletno mesto www.canifit.si v podatkovno zbirko začasno beleži obstoječe vpise z namenom izboljšanja učinkovitosti in zanesljivosti delovanja. V trenutku odjave iz sistema enotne prijave ali po poteku veljavnosti uporabniške seje se ta podatek izbriše iz zbirke podatkov. Lastnik strani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zagotavlja, da bo osebne podatke uporabnikov uporabljal za delovanje in vzdrževanje njihovega računa in omogočanje storitev spletnega mesta www.canifit.si.
 
4. Piškotki
Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran.
Z uporabo nastavitev v spletnem brskalniku lahko uporabniki dovolijo ali preprečijo prejemanje piškotkov. Če uporabniki ne želijo prejemati piškotkov, ne bodo mogli uporabljati vseh storitev, ki jih spletno mesto www.canifit.si nudi.
Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.
Naša stran uporablja:
Nujno potrebne piškotke: Ti piškotki so ključnega pomena, saj omogočajo premikanje po spletni strani in uporabo funkcij spletne strani ali za nudenje storitev, ki ste jih zahtevali. Npr., da se shranijo izdelki, ki ste jih dodali v spletno košarico. Za uporabo teh piškotkov ne potrebujemo vašega dovoljenja.
Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbire (kot je vaša elektronska pošta ali regija, v kateri se nahajate) in vam nudi izboljšane in bolj osebne funkcije. Npr., stran si zapomni vaše spremembe velikosti besedila, pisave in ostalih delov spletne strani, ki so prilagodljive in vam nudijo zahtevane storitve.  Informacije, ki jih zberejo ti piškotki, so lahko anonimizirane in ti piškotki ne morejo slediti vaši aktivnosti v brskalniku na drugih spletnih straneh.
 
5. Nakup
Naročanje poteka prek interneta 24 ur na dan, vse dni v letu.
Izdelki v spletni trgovini www.canifit.si so razvrščeni v kategorije in njim pripadajoče podkategorije. Ko se odločite za eno od kategorij (na primer  FITMIN), kliknite na izbrano kategorijo. 
Po kliku na določeno kategorijo se avtomatsko prikažejo vsi možni izdelki oz. podkategorija.
S klikom za izdelek se vam odpre okno z več podatki o izdelku. Ko se odločite za nakup, kliknete na rdeči gumb »V košarico«.
 
6. Iskanje po ključni besedi v iskalniku
Še hitrejši način dostopa do želenega izdelka je z uporabo iskalnika, ki se nahaja desno zgoraj.     
V iskalno polje vpišite ključno besedo (na primer oprsnica) in kliknite »enter«.
 
7. Pregled košarice
Preden se dokončno odločite za potrditev nakupa, lahko na strani spreminjate količino oz. dodajate ali izbrišete artikle iz košarice . Na tako urejeni košarici se vam izpiše račun (morate biti prijavljeni) in morebitni stroški dostave. Ko ste dokončno zadovoljni z izborom, kliknite na gumb NA BLAGAJNO.
 
8. Plačilo
Plačilo je možno po povzetju. Kupnino boste plačali dostavljalcu ob dostavi naročenega izdelka.
Pri prevzemu na sedežu podjetja je plačilo možno samo v gotovini.
Vse cene navedene na spletni strani so v valuti EUR in vključujejo DDV.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. 
Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti.
 
9. Poštnina (stroški dostave):
Stroški dostave za izdelke do vrednosti 35 EUR znašajo 4 EUR, za naročila nad 35 EUR pa je poštnina brezplačna.
 
10. Dostava
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. 
Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu poteka od ponedeljka do petka.
Za dostavo naročil uporabljamo dostavljalce paketne pošte. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. 
V primerih, ko naročnikova stalna prisotnost na naslovu dostave naročenega blaga ni zagotovljena, mora naročnik ponudniku hkrati z naročilom po e-pošti ( info@canifit.si), sporočiti tudi dneve svoje odsotnosti, ko naročenih artiklov ne more prevzeti.
 
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2019.