TrOP (made in SLO)

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
AKCIJA - Oprsnica TrOP BASE - Siva
TrOP BASE  je krajša oprsnica. Oblikovana je za vlečne pse, ki jim daljše oprsnice ne ustrezajo. Spodnji del je unikaten, gurtne tvorijo trikotnik, ki lepo objame prsni koš psa. S tem dosežemo, da se oprsnica lepše uleže in vlečna sila pravil..
45,00€ 30,00€
Elastična vrv TrOP LIFELINE - dvojna
Vrv je dolga 2,8m (v popolnoma raztegnjenem stanju), namenjena canicrossu, bikejoringu, dogtrekkingu itd. z dvema psoma. Narejena je elastičnega materiala, ki izboljša udobje tako vam kot psu. Sredinski bungee del absorbira morebitne sunk..
37,00€
Elastična vrv TrOP LIFELINE - enojna
Vrv je na voljo v dveh velikostih (dolžina velja za vrv v popolno raztegnjenem stanju): -2,0 m je idealna za canicross, dogtrekking, sprehajanje, -2,8 m pa je namenjen bikejoringu, scooterjoringu in skijoringu. Obe vrvi sta narejeni iz..
35,00€
Mantrailing oprsnica TrOP SNOOP
TrOP SNOOP oprsnica je oblikovana za mantrailing. Širša vratna odprtina V-oblike omogoča psu, da neovirano spusti glavo, ko je na sledi, hkrati pa ne vpliva na pasji ramenski sklep, ki se lahko neovirano premika. Je rahlo podaljšana, da se vlečna ..
50,00€
Oprsnica TrOP (novi) BASE
TrOP BASE je krajša oprsnica. Oblikovana je za vlečne pse, ki jim daljše oprsnice ne ustrezajo saj kratka oblika omogoča boljšo kontrolo psa in ne obremenjuje kolkov. Je vsestranska, poleg vleke je uporabna za večino športno rekreativnih aktivnost..
50,00€
Oprsnica TrOP BACKBONE
TrOP BACKBONE je vlečna oprsnica X oblike (x-back), narejena po vzoru tradicionalnih oprsnic za vleko, kjer psu X na hrbtu nudi oporo pri odrivu, je pa skrajšana in optimizirana tako, da ne objame pasjih kolkov in pusti psu svobodno gibanje celega..
50,00€
Oprsnica TrOP CORE
TrOP CORE oprsnica je daljša oprsnica primerna za vse vlečne aktivnosti (canicross, bikejoring, scooter, skijoring). Oprsnica je narejena iz visoko kvalitetnih materialov. Sestavljena je iz dveh gurten, kar pomeni, da je oprsnica izredno močna. Za..
50,00€
Glede na 1 mnenj.
Ovratnica TrOP BOND
TrOP BOND ovratnica je izdelana iz odsevne tkanine, ki je zelo vidna v temi in je po celotni dolžini podložena z softshellom. Ima črno kovinsko zaponko in črno (cinkovo) okovje, ki je odporno proti rji. Ima tudi majhno tekstilno zanko, kamor lahko..
23,00€
Ovratnica TrOP HABIT
Ovratnica  je narejena iz dveh gurten in je izredno močna. Po celotni dolžini je podložena s softshelom, kar povečuje udobje in ne poškoduje pasje dlake. Opremljena je z zaponko z dodatnim varovalom, ki preprečuje, da bi se ovratnica odpela.&..
23,00€
Pas TrOP FUSE
Trop FUSE pas je primeren za vrsto vlečnih športov -- npr. canicross, dogtrekking in tudi skijoring. Njegova prednost je, da ne obremenjuje križnega dela hrbta, saj je oblikovan tako, da vlečna sila poteka nižje na bokih, kjer se idealno razpo..
62,00€
Polzatezna ovratnica TrOP CHOICE
Polzatezna ovratnica TrOP CHOICE je narejena iz dveh plasti gurtnen, kar zagotavlja moč in trpežnost. Podložena je s softshelom, ki daje udobje in ščiti pasjo dlako, hkrati pa deluje vodoodbojno, tako da se ovratnica hitro suši. Po vsej dolžini ov..
23,00€
Povodec TrOP BOND
TrOP BOND povodec je dolg 105 cm. Zaradi krajše dolžine je idealen za nadzorovane sprehode ali treninge poslušnosti. Ima jekleno vponko v črni barvi, ki je enostavna za uporabo in zelo lahka. Ročaj povodca je podložen s softshellom za udobje in ..
20,00€
Povodec TrOP HABIT
Povodec je narejen iz dveh gurten in je izredno močan. Ročaj povodca je podložen z softshelom za boljše udobje in oprijem.  Dolžina 135cm, debelina 2,5 cm - razlika med velikostmi je le velikost karabina.  Možnost nakupa ovratnice v ..
20,00€
Tekstilna etiketa z imenom psa
Tekstilna etiketa z imenom psa. Lasersko gravirana na mikrovlakna. Lahko se naroči skupaj z ovratnico ali oprsnico, ne kot samostojen izdelek. Poskrbite za varnost svojega psa v nujnih primerih. Izberite želeno količino etiket z imeni, nat..
8,00€
Darilni bon CANIFIT
Darilni bon v trgovini Canifit. Pri naročilu pod opombo vpišite znesek bona, ki ga želite.  ..
0,00€
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2022.