OPRSNICE

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Oprsnica FASTER Zero DC
 Ta daljša oprsnica je pogosta izbira najboljših tekmovalcev v vlečnih športih. Prednost oprsnice je zelo dobro prileganje pasjemu telesu in prost hrbet.  Barva Črno-modra   ..
49,00€
OPRSNICA FREEMOTION NONSTOP
Idealna oprsnica za tiste, ki se želijo s svojim psom ukvarjati z različnimi disciplinami. Razvita je v sodelovanju z tekmovalci, ki tekmujejo na mednarodni ravni, Oprsnica je tako zelo dobro zastopana in preizkušena na tekmovanjih, To oprsnico up..
70,00€
Oprsnica LASH HALF Manmat
Oprsnica LASH HALF je univerzalna delovna oprsnica za večino pasem psov. Njena glavna prednost je, da ne obremenjuje kolkov. Vlečna sila se razporedi enako kot na klasičnih dolgih vlečnih oprsnicah.  Velikosti ..
32,00€
Oprsnica LIGHT WEIGHT Manmat
Narejena je iz 2,5 cm široke lahke in izredno trpežne cevaste tkanine. Ima manjšo odprtino za vrat in je v primerjavi s standardno oprsnico daljša na trupu. Posebno oblikovanje traku na prsnem delu onemogoča obračanje in drgnjenje pod pazduho. Opr..
30,00€
Oprsnica LONG DISTANCE Manmat
Oprsnica long distance je bila razvita za dirke na dolge proge. Zasnovana je bila s pomočjo neprecenljivega strokovnega znanja Jeffa Kinga, štirikratnega prvaka na Iditarodu. Sega le do polovice pasjega trupa, kar odpravi pritisk na boke. Ima ..
27,00€
Oprsnica RUN LONG
Barvna oprsnica namenjena individualnim disciplinam kot so bekejoring, scooter, canicross... Namenjena je psom, ki imajo že nekaj izkušenj v vleki.  Material, ki se uporablja za podlogo, je bil preizkušen za obrabo, ne poškoduje pasje dla..
35,00€
Oprsnica RUN Manmat
Oprsnica RUn je nova barvna oprsnica z odsevniki, ki naredijo tek v slabih svetlobnih razmerah varnejši. Namenjena je individualnim disciplinam kot so canicross, bikejoring, scooter, skijoring in dogtrekking. Oprsnica je namenjena predvsem psom, k..
35,00€
Oprsnica SHORT Zero DC
Kratka vlečna oprsnica. Barva Modra   VELIKOST OBSEG VRATU (cm) OBSEG PRSNEGA KOŠA (cm) DOLŽINA ..
34,00€
Oprsnica SLED Manmat
Oprsnica sled je podložena na predelu vratu. Čez prsni koš ima dvojni pas, ki na hrbtnem delu tvori črko X. Tkanina je izredno odporna. Oprsnica je namenjena predvsem Sibirskim huskyjem, Aljaškim malamutom in Samojedom. Prav tako ustreza prina..
27,00€
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2018.