OPRSNICE

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Oprsnica TrOP BASE
TrOP BASE  je krajša oprsnica. Oblikovana je za vlečne pse, ki jim daljše oprsnice ne ustrezajo. Spodnji del je unikaten, gurtne tvorijo trikotnik, ki lepo objame prsni koš psa. S tem dosežemo, da se oprsnica lepše uleže in vlečna sila pravil..
42,00€
Oprsnica TrOP CORE
TrOP CORE oprsnica je daljša oprsnica primerna za vse vlečne aktivnosti (canicross, bikejoring, scooter, skijoring). Oprsnica je narejena iz visoko kvalitetnih materialov. Sestavljena je iz dveh gurten, kar pomeni, da je oprsnica izredno močna. Za..
45,00€
Glede na 1 mnenj.
Oprsnica FASTER Zero DC
 Ta daljša oprsnica je pogosta izbira najboljših tekmovalcev v vlečnih športih. Prednost oprsnice je zelo dobro prileganje pasjemu telesu in prost hrbet.  Opomba: SAMO DO ODPRODAJE ZALOG !! Barva ..
49,00€
OPRSNICA FREEMOTION NONSTOP
Idealna oprsnica za tiste, ki se želijo s svojim psom ukvarjati z različnimi disciplinami. Razvita je v sodelovanju z tekmovalci, ki tekmujejo na mednarodni ravni, Oprsnica je tako zelo dobro zastopana in preizkušena na tekmovanjih, To oprsnico up..
70,00€
Oprsnica LASH HALF Manmat
Oprsnica LASH HALF je univerzalna delovna oprsnica za večino pasem psov. Njena glavna prednost je, da ne obremenjuje kolkov. Vlečna sila se razporedi enako kot na klasičnih dolgih vlečnih oprsnicah.  Opomba: V kolikor izdelka ni na z..
40,00€
Oprsnica LIGHT WEIGHT Manmat
Narejena je iz 2,5 cm široke lahke in izredno trpežne cevaste tkanine. Ima manjšo odprtino za vrat in je v primerjavi s standardno oprsnico daljša na trupu. Posebno oblikovanje traku na prsnem delu onemogoča obračanje in drgnjenje pod pazduho. Opr..
35,00€
OPRSNICA LINE NONSTOP
Oprsnica namenjena vsakodnevni uporabi, posebej pri aktivnostih, kjer od psa pričakujemo več gibanja. Oprsnica ima odlično oblazinjenje in je narejena tako, da je pes ne more sneti. Psa lahko pritrdimo zgoraj in spodaj, oprsnica pa ima t..
47,00€
Oprsnica LONG DISTANCE Manmat
Oprsnica long distance je bila razvita za dirke na dolge proge. Zasnovana je bila s pomočjo neprecenljivega strokovnega znanja Jeffa Kinga, štirikratnega prvaka na Iditarodu. Sega le do polovice pasjega trupa, kar odpravi pritisk na boke. Ima ..
35,00€
Oprsnica RUN LONG
Barvna oprsnica namenjena individualnim disciplinam kot so bekejoring, scooter, canicross... Namenjena je psom, ki imajo že nekaj izkušenj v vleki.  Material, ki se uporablja za podlogo, je bil preizkušen za obrabo, ne poškoduje pasje dla..
40,00€
Oprsnica RUN Manmat
Oprsnica RUn je nova barvna oprsnica z odsevniki, ki naredijo tek v slabih svetlobnih razmerah varnejši. Namenjena je individualnim disciplinam kot so canicross, bikejoring, scooter, skijoring in dogtrekking. Oprsnica je namenjena predvsem psom, k..
38,00€
Oprsnica SHORT Zero DC
Kratka vlečna oprsnica. Opomba: SAMO DO ODPRODAJE ZALOG !!! Barva Modra   VELIKOST OBSEG VRATU (cm) OBSEG PRSNEGA KOŠA..
34,00€
Oprsnica SLED Manmat
Oprsnica sled je podložena na predelu vratu. Čez prsni koš ima dvojni pas, ki na hrbtnem delu tvori črko X. Tkanina je izredno odporna. Oprsnica je namenjena predvsem Sibirskim huskyjem, Aljaškim malamutom in Samojedom. Prav tako ustreza prina..
35,00€
Darilni bon CANIFIT
Darilni bon v trgovini Canifit. Pri naročilu pod opombo vpišite znesek bona, ki ga želite.  ..
0,00€
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2019.