VRVI

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Dolga vrv - bike, scooter, smučanje - SKI za 1 psa MANMAT
Neraztegnjena dolga 2,3 m, raztegnjena 3 m, široka 2,5 cm, narejena iz cevaste tkanine z všitkom iz bungee vrvi. Daljša vlečna vrv, primerna predvsem za bikejoring, scooter, smučanje. Lahko se uporablja tudi za canicross in dogtrekking.&n..
28,00€
Dvojna vrv - dodatek elastični vrvi NONSTOP
Dodatna vrv, ki se pripne na daljšo elastično vrv NONSTOP. Omogoča trening dveh psov naenkrat.     Cena za kos 15,00 EUR       ..
15,00€
Elastična vrv NONSTOP
Vrv je na voljo v dveh velikostih.2,0 m je idealna za canicross, dogtrekking in agility, 2,8 m pa je namenjen bikejoringu, scooterjoringu in skijoringu. Obe vrvi sta narejeni iz posebnega elastičnega materiala (po celi dolžini vrvi), ki izboljša u..
32,00€
Kratka vrv za canicross - SKI vrv FIN MANMAT
Kratka vzdržljiva vlečna vrv, primerna predvsem za canicross, dogtrekking... Opombi: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu. Ker dobavitelj nima vedn..
25,00€
Set vrvi MANMAT
Vrvi so narejene iz več cevastih prepletov, ne le iz enojnih vlaken. Ta originalna zgradba zagotavlja ne-vpojnost in je odporna proti poškodbam. Hrbtne in glavne vrvi so v črni barvi, stranske in vratne so rumene.  Hrbtne vrvi so dolge..
1,70€
Sponka
Sponka za vpenjanje Pripenja vlečne vrvi, ki nimajo vgrajenega karabina. Barve: različne Cena: 8,00 EUR ..
8,00€
Stabilizator - bungee vrv  Manmat
Bungee vrv z zaščitno prevleko, namenjena absorbciji šokov pri štirikolesnikih in težkih saneh. Je izredno vzdržljiva. Opomba: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji ponedelj..
19,90€
Vrv antikorozivna za stake out Manmat
Antikorozivna vrv za stake out. Glavna vrv je dolga 200 cm, stranska 70 cm. Za združevanje se uporabijo spojke. Opomba: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji poned..
7,90€
Vrv za 2 psa MANMAT dvojna - 2 elastiki
Neraztegnjena dolga 2 m, raztegnjena 2,6 m, široka 2,5 cm, narejena iz cevaste tkanine z všitkom iz bungee vrvi za vsakega psa posebej. Dvojna bungee vrv zagotavlja dobro, enakomerno porazdeljeno vlečno moč in zmanjša možnost zapletanja psov zarad..
30,00€
Darilni bon CANIFIT
Darilni bon v trgovini Canifit. Pri naročilu pod opombo vpišite znesek bona, ki ga želite.  ..
0,00€
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2019.