VRVI

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Elastična vrv TrOP LIFELINE - dvojna
Vrv je dolga 2,8m (v popolnoma raztegnjenem stanju), namenjena canicrossu, bikejoringu, dogtrekkingu itd. z dvema psoma. Narejena je elastičnega materiala, ki izboljša udobje tako vam kot psu. Sredinski bungee del absorbira morebitne sunk..
37,00€ 29,00€
Elastična vrv TrOP LIFELINE - enojna
Vrv je na voljo v dveh velikostih (dolžina velja za vrv v popolno raztegnjenem stanju): -2,0 m je idealna za canicross, dogtrekking, sprehajanje, -2,8 m pa je namenjen bikejoringu, scooterjoringu in skijoringu. Obe vrvi sta narejeni iz..
35,00€ 27,00€
Dvojna elastična vrv NONSTOP
Dvojna elastična vrv NONSTOP je bila prvotno razvita za profesionalno dirkaško uporabo v smučarskih disciplinah in canicrossu, vendar je odlična oprema za vsakega aktivnega lastnika psov. Y križišče je statično, vendar je preostanek povodca e..
45,00€
Elastična vrv NONSTOP
Vrv je na voljo v dveh velikostih.2,0 m je idealna za canicross, dogtrekking in agility, 2,8 m pa je namenjen bikejoringu, scooterjoringu in skijoringu. Obe vrvi sta narejeni iz posebnega elastičnega materiala (po celi dolžini vrvi), ki izboljša u..
32,00€
Sponka
Sponka za vpenjanje Pripenja vlečne vrvi, ki nimajo vgrajenega karabina. Barve: različne Cena: 8,00 EUR ..
8,00€
Kratka vrv za canicross - SKI vrv FIN MANMAT
Kratka vzdržljiva vlečna vrv, primerna predvsem za canicross, dogtrekking... Za fiksiranje vrvi na pas potrebujete še sponko.   Velikosti  CANICROSS vrv FIN 200 cm ..
25,00€
Darilni bon CANIFIT
Darilni bon v trgovini Canifit. Pri naročilu pod opombo vpišite znesek bona, ki ga želite.  ..
0,00€
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2021.