PASOVI

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Canicross, skijoring pas SEAT Zero DC
Odličen za canicross, skijoring. Nastavljanje je preprosto, udobno se namesti na boke.  Karabin, s katerim je vrv pripeta na pas, pri vleki zdrsne levo in desno po vrvi, ki je del pasu. Ta sistem omogoča, da pas ostane na mestu in se ne o..
45,00€
Canicross, skijoring pas SPEEDY Zero DC
Pas se popolnoma prilega telesu. Material pasu zagotavlja izredno zračnost. Na hrbtni strani pasu je žep, ki je dovolj velik za hrambo ključev ali mobilnega telefona. Prišit ima odsevni trak za boljšo vidljivost tekača.    Op..
47,00€
Canicross, smučarski pas Manmat
Pas je narejen iz stisnjenih vodoodpornih materialov, ki dihajo. Zagotavlja dobro podaljšano vlečno moč. Pas je priporočljivo pritrditi okoli bokov, s čimer omejimo pritisk na mišice trebuha. Značilnost pasu je edinstvena znižana sila potega,..
35,00€
TEKAŠKI PAS NONSTOP
Tekaški pas je razvit v sodelovanju z vrhunskimi atleti v canicrossu. Njegova edinstvena struktura omogoča maksimalno varnost za tekačev hrbet in hkrati omogoča pravilno tehniko teka. To je pomembno za vaše zdravje in za vašo učinkovitost.  ..
65,00€
Žepek za Manmatove tekaške pasove
Žepek za pritrditev na manmatove tekaške pasove. Primeren za shrambo telefona, ključev, priboljškov itd..   Opomba: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji ponedeljek..
10,00€
Darilni bon CANIFIT
Darilni bon v trgovini Canifit. Pri naročilu pod opombo vpišite znesek bona, ki ga želite.  ..
0,00€
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2019.