OVRATNICE

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Ovratnica TrOP HABIT
Ovratnica  je narejena iz dveh gurten in je izredno močna. Po celotni dolžini je podložena s softshelom, kar povečuje udobje in ne poškoduje pasje dlake. Opremljena je z zaponko z dodatnim varovalom, ki preprečuje, da bi se ovratnica odpela.&..
20,00€
NONSTOP POLAR KLIK ovratnica
Polar ovratnica je lahko nastavljiva in vsebuje dva odsevna trakova vzdolž ovratnice. Ne davi psa. Uporabljajo jo nekateri najboljši tekmovalci.  Ovratnica ima veliko jekleno rinko, ki omogoča lažje pripenjanje psa.  ..
25,00€
NONSTOP polzatezna ovratnica
Polzatezna ovratnica v rdeči barvi. Vsebuje odsevne dele.  Udobna ovratnica je narejena iz močnega materiala in je dobro oblazinjena.  SIZE NECK CIRCUMFERENCE WHEN CLOSED NECK CIRCUMFERENCE WHEN..
25,00€
Ovratnica MANMAT podložena
Napol zatezna ovratnica, ki zlahka zdrsne čez glavo psa. Narejena je iz 30 mm tkanine in 30 mm širokega D obročka.  Je podložena. Odlična je za kratkodlake pse in pse, ki jih ovratnica kronično žuli. Na voljo je tudi povodec v istem dizaj..
12,00€
Ovratnica MANMAT standard z D obročkom
Narejena je iz 30 mm široke pletenine, ima 2,5 cm širok obroček v obliki črke D (ne drgne pasjega vratu tako kot bi ga obroček v obliki črke O). Je nastavljiva. Velikost od 28 do 50 cm. Dobavljiva v barvah, možnost nakupa povodca v istem d..
9,90€
Darilni bon CANIFIT
Darilni bon v trgovini Canifit. Pri naročilu pod opombo vpišite znesek bona, ki ga želite.  ..
0,00€
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2019.