OSTALO

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Bikejoring antena - podaljšek NONSTOP
Dodatek, ki se namesti na kolo pri bikejoringu. Namenjen je za ohranjanje razdalje pri sprednjem delu kolesa, s čimer se zmanjša možnost za zapletanje vrvi.   Cena za kos 40 EUR  ..
40,00€
Booties COMFORT - pasji čevlji Manmat
Za Comfort bootije je uporabljena impregnacija s tehnologijo polimerov. Impregnacija je vodoodporna. Površina je trpežna in ne drsi. Površina ne spremeni oblike in lastnosti do - 50° C. Primerni so za domače ljubljenčke, ščitijo pa tudi p..
5,00€
Kavelj snežni iz nerjavečega jekla MANMAT
Skandinavski dizajn, glavni del v obliki črke V. Zakoplje se globje, ko se vlečna sila veča. Kavelj ima plosko ročico, ki jo je mnogo lažje prijeti kot okroglo, kakršno imajo drugi kavlji, ki so na voljo na trgu. Ta kavelj je najboljši z..
50,00€
Kavelj snežni MANMAT
Skandinavski dizajn, glavni del v obliki črke V. Zakoplje se globje, ko se vlečna sila veča. Kavelj ima plosko ročico, ki jo je mnogo lažje prijeti kot okroglo, kakršno imajo drugi kavlji, ki so na voljo na trgu. Ta kavelj je najboljši z..
45,00€
Nahrbtnik Manmat
Nahrbtnik je bil razvit za reševalne akcije v gorah. V delu, ki pokriva boke, lahko dodate enega od Manmatovih SKI pasov. Oblikovan je tako, da pomaga pri razporeditvi vlečne sile na področje bokov in zadnjice, ki jih pas pokriva. Odliče..
90,00€
Palica za stake out
Pocinkana palica s tršo špico. Opomba: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu. Velikosti in cena 70 cm - 24 EUR ..
24,00€
Pasji nahrbtnik Manmat
Pasji nahrbtnik ManMat je praktičen pomočnik pri dogtrekingih in vlečenju. Je izboljšana verzija starega in preizkušenega modela, sedaj narejen iz novega materiala (prijetnejšega za pse) in s sodobnim dizajnom. Zaradi visokokakovostne izdelave..
135,00€
Rokavice bono Manmat
Manmat rokavice bono Opomba: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu. Velikost M L &nbs..
35,00€
Rutka Manmat
Manmat rutka Opomba: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu. Velikost univerzalna   ..
7,90€
Sponka
Sponka za vpenjanje Pripenja vlečne vrvi, ki nimajo vgrajenega karabina. Barve: različne Cena: 8,00 EUR ..
8,00€
Termo plašček Manmat
Naj bo vašemu psu toplo v tem vrhunskem pasjem plaščku! Polnjen je z vlakni, vodoodporen ter ima nastavljivo odprtino za vrat. Zunanja stran je zelo trpežna. Velcro zapenjanje (ježki) je zavarovano s plastičnimi zaponkami na paščkih. &nbs..
31,00€
Torba za sani MANMAT
Vrhunska torba za sani, zelo kvalitetna, trpežna, privlačen dizajn. Je zračna. Za lažji dostop ima odpiranje na zadrgo ter zadaj žep za opremo. Oblikovana tako, da ustreza večini sani za šprint, pa tudi rekreativnim sanem. Ima dovolj prostora..
140,00€
Vreča večnamenska MANMAT
Manmat večnamenska vreča Opomba: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu.  Velikost 53cm x 70cm &nbs..
22,50€
Vrv antikorozivna za stake out Manmat
Antikorozivna vrv za stake out. Glavna vrv je dolga 200 cm, stranska 70 cm. Za združevanje se uporabijo spojke. Opomba: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji poned..
7,90€
Windstoper plašček Manmat
Naj bo vašemu psu toplo v tem vrhunskem pasjem plaščku! Opombu: V kolikor izdelka ni na zalogi, ga za vas naročimo pri našem dobavitelju. Naročamo vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu. Ker dobavitelj nima vedno na zalogi vseh..
37,50€
Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2019.