MOUNTAIN JOINTS 100 g

MOUNTAIN JOINTS 100 g
MOUNTAIN JOINTS 100 g
Šifra: mojo100
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 32,00€
Količina:  
   - ALI -   

GLUKOZAMIN je aminosladkor in je naravna substanca, ki jo najdemo tako v naših telesnih tkivih kot tudi v naravi. Pri nas se nahaja v vezivnem tkivu in hrustancu, v naravi pa ga najdemo v skeletu lupinarjev in žuželk. Igra pomembno vlogo za nastanek in obnovo hrustanca in drugih tkiv v organizmu, saj je sestavni del celičnih sten, beljakovin na celični površini in strukturnih molekul, ki držijo celico skupaj. Pomembno vlogo ima tudi za močnejše nohte, kožo in dlako, saj izboljšuje njihovo strukturo in trdnost.

Glukozamin se pogosto jemlje skupaj v kombinaciji s HONDROITINOM, ki je glikozaminoglikan in ena glavnih sestavin sinovialne sklepne ovojnice, ki za razliko od glukozamina sklepu zagotavlja veliko odpornost proti stiskanju in obrabi. Prav tako pomaga hrustancu zadrževati vodo in tako poveča njegovo prožnost ter gibljivost. Glukozamin s Hondroitinom je ena najboljših kombinacij pri težavah z osteoartritisom in pa tudi revmatoidnim artritisom. Delujeta tako, da preprečujeta razgradnjo hrustanca, hkrati pa skrbita tudi za njegovo obnovo in gradnjo.

Metil sulfonil metan ali krajše kar „MSM“ je organska oblika žvepla, ki na naše zdravje vpliva na številne pozitivne načine, saj telo očisti slabih snovi in rehidrira vsako celico. MSM nastaja pri rasti alg v oceanih in izhlapeva v oblake, nato pa v obliki dežja pade nazaj na zemljo ter postane hrana za vse vrste zemeljskih organizmov. Visoko koncentracijo najdemo v rastlinah, izpostavljenih obilnim padavinam, kot so skorje borovcev, divje trave, aloe vera ... Pridobivajo ga z ekstrakcijo iz omenjenih rastlin v obliki kristalov.

Glucosamine sulphate : 50 %; MSM 40 %, Chondroitin 10 %

Pakiranje: 100g

Merica: 2.5g.

Priporočljivo doziranje: 1g prahu na 10kg teže psa

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2020.