Mountain PRE-ACTIVITY 100g

Mountain PRE-ACTIVITY 100g
Mountain PRE-ACTIVITY 100g
Šifra: FDA1500
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 25,00€
Količina:  
   - ALI -   
Med vadbo se porabi in izgubi energija. Psi nimajo dovolj zalog bistvenih vitaminov in aminokislin, ki se uporabljajo med aktivnostjo in se zato med vabdo pojavlja pomanjkanje. Videti je kot bolečina v mišicah in utrujenost, zmanjšanje energije in vzdržljivosti, zmanjšanje koncentracije uma, ki se konča s poškodbami.
 
Telo ne more shraniti vseh potrebnih hranil, ki jih pes potrebuje in ga posledično ne more uporabiti, kadar je to potrebno, ampak s tem prehranskim dodatkim jim lahko zagotovite vse potrebno! In še bolje, MOUNTAIN PRE-RUN ima točno tisto, kar vaš pes potrebuje pred kakršno koli dejavnostjo.
 
BCAA (aminokisline z verižno verigo; izoleucin, valin in levcin) so skupina esencialnih aminokislin, ki jih mišice 'pokurijo', da bi dobile energijo. Vzamemo jih pred ali med vadbo, saj preprečujejo razpad mišic in zmanjšujejo utrujenost mišic.
 
Druga učinkovita kombinacija za vašega aktivnega psa so vitamini A, C in E, ki dajejo mišicam potrebno sprostitev stresa. Antioksidanti zavirajo oksidacijo in zmanjpajo tvorbo prostih radikalov, ki poškodujejo mišične celice.
 
Z uporabo dodatka 60 minut pred in / ali med aktivnostjo poskrbite, da bo telo vašega psa oskrbljeno in zaščiteno za vsako aktivnost, če bo to pohod, tek ali kaj bolj ekstremnega.
 
Pakiranje: 100g
 
Merica: 2g.
 
Priporočen odmerek: Dajte 2 g MOUNTAIN PRE-RUN na 10 kg psa. Zmešajte z malo vode, malo hrane ali mokrim priboljškom in dajte 30-60 minut pred aktivnostjo ali med aktivnostmi.
 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Canifit Patricij Zupanič s.p. © 2020.